Sitek-Palvelu Oy:n liiketoiminta siirretään osaksi OEM Finland Oy:tä

Vuoden 2020 aikana Sitek-Palvelu Oy:n pitkäaikainen prosessi- ja teollisuusautomaation osaaminen tuotteineen yhdistetään OEM Automatic -liiketoimintayksikköön. Yhdistämällä kahden vahvan tekijän osaamisen ja henkilöstön luomme uuden OEM Sitek -liiketoiminta-alueen, joka keskittyy palvelemaan asiakkaita pneumatiikan, paineen, virtauksen, pumppujen sekä sähkö- ja automaatioratkaisujen erikoisosaajana.

Sitek-Palvelu Oy on vuonna 1988 perustettu pneumatiikan sekä sähkö- ja automaatioratkaisujen erikoisosaaja, jonka tuotevalikoiman ytimessä ovat Sitekin omat pneumatiikkatuotteet. Yli 20 vuoden vankka kokemus ja osaaminen liittyvät osaksi OEM Finlandia vuoden 2020 aikana.

Uusi OEM Sitek -liiketoiminta-alue työllistää 20 alan ammattilaista Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa. Tavoitteena on parantaa asiakkaidemme prosessien suorituskykyä, kustannustehokkuutta ja vakautta sekä tarjota entistä laajempi valikoima alan huipputuotteita myös kone- ja laitevalmistajille.

Haemme uudelle liiketoiminta-alueelle teknistä myyjää ja aluemyyntipäällikköä kasvattamaan myyntiämme laadukkaiden Siemens-tuotteiden parissa Turun seudulla.

Lisätietoja:

Business Unit Director Marko Salovaara, puh. 040 3412 442 ja Business Area Manager Petteri Jauhola, puh. 050 323 1755

Sitek ja OEM Finland

suomi
Uutinen