SIMATIC HMI -funtiopainikkeiset operointipaneelit ovat laitteita, joita operoidaan koskettamalla näytön vieressä olevia painikkeita.
SIMATIC Mobile -paneelit soveltuvat kohteisiin, joissa operaattorin täytyy liikkua laitteen kanssa. Laitteita on sekä johdollisia että langattomia (WLAN). Kaikkiin Mobile-paneeli-sarjoihin on saatavissa myös turvatoiminnot. Laitteet on suunniteltu teollisuusympäristöön, jolloin niiden suojausluokka (IP65) ja pudotuskestävyys ovat hyviä.
SIMATIC HMI -kosketusnäytöt ovat operointipaneeleita, joita operoidaan koskettamalla laitteen näyttöä. Kosketuselementit on tehty vaativiin teollisuusolosuhteisiin.
Migraatiopalvelumme avulla modernisoimme prosessinne vanhat paneelit nykyaikaisiksi vastaamaan tämän päivän tarpeita ja haasteita muuttuvassa automaatiokentässä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin tarjoamme teille oikean ratkaisun modernisointitarpeeseenne.
Painikepaneelit (Key Panels) ovat edullisia ja menevät pieneen tilaan. Paneelit liitetään PROFINET-väylään. Paneeleissa on kahdeksan suurta ergonomista painiketta, jotka voidaan valaista viidellä eri värillä.
Simatic teollisuus-PC:t toimivat teollisuusympäristössä ympärivuorokautisesti. Huolella valitut ja testatut komponentit varmistavat toiminnan. Siemensin laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassa on PC:t lukuisiin eri käyttökohteisiin ja asennuksiin.
SIMATIC WinCC V11 -ohjelmisto on tarkoitettu kaikkiin visualisointisovelluksiin niin pieniin paneeleihin kuin prosessivisualisointiin (SCADA). Ohjelmisto parantaa reippaasti tehokkuutta ja säästää tehokasta suunnitteluaikaa.